Κλινική Υπνοθεραπεία – Κλινική Υπνωση – NLP

Η Κλινική Υπνοθεραπεία χρησιμοποιεί την ύπνωση, μια διαφορετική κατάσταση συνειδητότητας για να θεραπεύσει κάποια σωματική ή ψυχική ασθένεια, ανθυγιεινές πεποιθήσεις και εθιστικές συμπεριφορές.

Η κλινική υπνοθεραπεία είναι μια μέθοδος συμπληρωματικής θεραπείας, όχι εναλλακτικής. Κατά τη διάρκειά της, ο θεραπευτής βοηθάει τον υποβαλλόμενο στην ύπνωση να μπει σε μία κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης αλλά όχι ύπνου, επιτρέποντας έτσι την ανάκληση μνήμης από το υποσυνείδητο.

Θεραπεία μέσω Αναδρομής σε προηγούμενες Ζωές

H αναδρομή σε προηγούμενες ζωές είναι η αυτοβιογραφία της αιώνιας ψυχής μας – προσωπικές ιστορίες οι οποίες μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε και για ποιο λόγο έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή. Πρόκειται για μια θεραπευτική τεχνική, με την οποία αποκτάμε πρόσβαση σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών οι οποίες μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε να μάθουμε, για ποιο λόγο επιλέξαμε αυτούς τους γονείς ή αυτή τη χρονική στιγμή για να γεννηθούμε.

Creative Hypnotherapy – Μάσκες Ψυχής

Η μέθοδος “μάσκες ψυχής” είναι μια καλλιτεχνική και, συγχρόνως, θεραπευτική τεχνική που δημιουργήθηκε από το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP. Τα εργαστήρια που διοργανώνουμε είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προσεγγίσουμε τα κομμάτια εκείνα του εαυτού μας που έχουμε αρνηθεί, καθώς κι εκείνα που έχουμε θάψει βαθιά μέσα μας.

Σεμινάρια Εναλλακτικών & Ολιστικών Θεραπειών

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται Βιωματικά Σεμινάρια Ψυχοσωματικής Υγείας, Ομαδικές Βιωματικές Εμπειρίες Χαλάρωσης και Θεραπείας, καθώς και Σεμινάρια NLP στην Άρτα και τη Θεσσαλονίκη, και –κατόπιν συνεννόησης– σε άλλες πόλεις.

Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμά μας και να λαμβάνετε μέρος, ενημερώνοντάς μας για τη συμμετοχή σας είτε στο e-mail: info@hypnotherapythessaloniki.gr είτε στο τηλέφωνο: 6931 312 548(Ευάγγελος Δαφόπουλος).

Εναλλακτικές Θεραπείες

Στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας εφαρμόζονται και εναλλακτικές θεραπείες (Βιοσυντονισμός, Ρέικι, Κώδικες του Dr Loyd, Κβαντική Θεραπεία, E.F.T) από έμπειρους και αναγνωρισμένους ενεργειακούς θεραπευτές.